DRONE OPNAMES

Creëer adembenemende beelden vanuit de lucht!

DRONE OPNAMES LATEN MAKEN?

Op zoek naar meer visuele diversiteit voor je video’s? Of heb je een ervaren dronepiloot nodig voor luchtopnames? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Coen is een gecertificeerde dronepiloot die ook beschikbaar is als freelance professional.

Met drone opnames onthul je beelden die anders verborgen zouden blijven, omdat ze vanuit de lucht worden vastgelegd, een perspectief dat voorheen alleen mogelijk was met een helikopter.

Van het vastleggen van bedrijfsterreinen tot het volgen van specifieke acties, de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan het volgen van vrachtwagens op een snelweg, paarden die vrij galopperen over duinen, of het overzichtelijk vastleggen van grootschalige bouwprojecten vanuit de lucht.

Door deze ongebruikelijke kijkhoek krijgt de video een extra dimensie, waardoor kijkers worden getrakteerd op beelden die anders voor hen verborgen zouden blijven.

Hierdoor creëer je diversiteit in je video en goudt je de kijkers langer geboeid, omdat ze worden verrast met verschillende perspectieven en adembenemende beelden.

INVESTEREN IN EEN DRONEVIDEO BIEDT DIVERSE VOORDELEN

Drone opnames bieden unieke en indrukwekkende perspectieven die anders moeilijk te bereiken zijn. Drone opnames helpen om het imago van een bedrijf te versterken en door de adembenemende beelden houden ze de aandacht van de kijkers langer vast.
Hierdoor zal je betrokkenheid en de video beter presteren in het algoritme van je social media kanaal.

DOWNLOAD HIER ONZE TARIEVENLIJST

Ben je benieuwd wat de investering gaat kosten? Download dan gratis en vrijblijvend onze tarievenlijst.
Hierdoor heb je sneller een prijsindicatie. Voor adviezen en vragen m.b.t. de prijs kun je ons het beste contacteren.

NEEM CONTACT OP MET COEN

Wil je meer weten over hoe we jouw project tot leven kunnen brengen?
Neem vrijblijvend contact op met Coen!

1604059530845