OVER ONS

WIE ZIJN WIJ?

PARTNERS

Als partners, zowel zakelijk als privé, hebben wij ook de liefde gevonden voor het maken van video’s. Samen hebben wij ervoor gekozen om ViewMotion op te richten, zodat wij dagelijks bezig kunnen zijn met wat wij het leukste vinden. Wij vullen elkaar goed aan en ieder heeft zo zijn eigen kwaliteiten en specialisaties. 

ONTWIKKELING

Wij zitten niet graag stil en zijn dagelijks bezig met groei en ontwikkeling,
zowel zakelijk als privé.

We steken extra tijd en energie in ons vakgebied om onszelf te verbeteren, vernieuwen en verfijnen. Om in het vervolg weer nieuwe of verbeterde technieken te kunnen toepassen. We blijven up-to-date over de trends die gaande zijn en hoe de video platformen zich ontwikkelen.

WAT WIJ DOEN

Wij maken winstgevende video’s voor diverse bedrijven. Door onze kennis, techniek en creativiteit produceren wij video’s die strategisch goed gaan werken voor jouw bedrijf. Wij maken video’s gereed voor de lancering en geven advies hoe je dit het beste kunt aanpakken.

COEN VAN DE GEIJN

CAMERA- EN LICHTMAN, DRONE OPERATOR, PRODUCER EN COLOR GRADER

Weetjes

MARIJKE BEENS

REGISSEUR, CONCEPTONTWIKKELAAR, FOTOGRAFE & EDITOR

Weetjes

COEN VAN DE GEIJN

CAMERA- EN LICHTMAN, DRONE OPERATOR, PRODUCER EN COLOR GRADER

Weetjes

MARIJKE BEENS

REGISSEUR, CONCEPTONTWIKKELAAR, FOTOGRAFE & EDITOR

Weetjes

MARIJKE BEENS

PRODUCER, REGISSEUR, MARKETEER, FOTOGRAFE, CAMERAVROUW & EDITOR

Weetjes

MIJN VERLEDEN

In mijn jeugd was ik al veel bezig met creatieve dingen. Ik knutselde graag en droomde vaak weg in mijn eigen fantasiewereld die ik combineerde met de realiteit. Ik ontdekte fotografie en maakte regelmatig foto’s van mijn paarden speelgoed en van echte paarden. Van die foto’s maakte ik stopmotions en ging ik video’s bewerken via een gratis software programma wat ik mijzelf heb aangeleerd. Uiteindelijk vond ik video’s maken enorm leuk en ging ik ook aan de slag met het maken van video’s. Voornamelijk van onze eigen paarden of de paarden van de stalling.

Als ik terug kijk naar deze tijd zat het maken van video’s altijd al in mij. Op mijn 16de wist ik niet wat voor opleiding ik wilde volgen, maar ik wist wel dat het iets creatiefs moest zijn. Ik wilde dingen creëren achter mijn computer, zoals ik dat vroeger deed met foto- en videobewerking. Uiteindelijk de studie Mediavormgeving Niveau 4 afgerond, waar ik de liefde voor film weer heb ontdekt en ook mijn ware liefde. Op de opleiding heb ik Coen leren kennen en hebben wij meteen geleerd hoe het is om samen te werken.

OVER MIJ

Ik vind groei erg belangrijk, zowel in het bedrijf als persoonlijk vlak. Het liefst film en fotografeer ik met mijn telelens Tamron 70-200.
Ik kan er van genieten als andere mensen genieten van mijn creaties en ik film/fotografeer het liefst buiten. Ik ben een thee drinker en mij kun je altijd wakker maken voor friet, voor chocola ren ik weg.

COEN VAN DE GEIJN

HOOFD CAMERA- EN LICHTMAN, DRONE OPERATOR, SALESMANAGER, COLORGRADER EN EDITOR

Weetjes

MIJN VERLEDEN

Pas in mijn tienerjaren kwam ik er achter dat ik video’s maken echt tof vond. Als een jonge was ik ervan overtuigd dat je alleen maar voor de camera kon staan als je iets met dit beroep wilde doen. Pas op de opleiding Mediavormgeving in Nijmegen ontdekte ik dat je ook iets met de camera kon doen en koos ik voor de uitstroming audiovisueel uiteindelijk.

Voordat ik aan de opleiding Mediavormgeving begon had ik de studie applicatie ontwikkeling gevolgd, maar ik merkte al snel dat dit niet was weggelegd voor mij. Ik zat veel achter de computer en begon met de studie zonder dat ik eigenlijk wist wat het precies inhield. Op die studie volgde ik een stage en mijn stagebegeleider toentertijd had mij de kans gegeven om te ontdekken wat ik echt leuk vond. Ik leerde Photoshop ontdekken en ik was vanuit die insteek gestopt met de studie en begonnen aan Mediavormgeving. 

Op mijn studie vond ik voornamelijk het video editen interessant. Na een tijd mijzelf doorontwikkeld te hebben begon mijn liefde voor de camera groter te worden. Ik vond het leuker om meer in contact te staan met mensen en om meer invloed te hebben over de beelden.

OVER MIJ

Ik vind het super tof om hele producties te draaien van begin tot eind, om creatief bezig te zijn en om contact te leggen met mensen. Het liefst ben ik elke dag op pad om door te blijven groeien op het gebied van camera en licht en wil ik mijzelf door laten ontwikkelen tot DOP.
Verder kijk ik graag YouTube video’s (voor educatief of vermaak) en kun je mij wel verblijden met chocola zonder noten. 

ZIJ GINGEN JE VOOR

Bij ons kun je terecht voor al je video content. Wij zijn graag jouw videoteam!
Deze bedrijven gingen je voor en creëerde video’s met resultaat.