PROMOTIEVIDEO

Promoot je bedrijf, product of dienst met een indrukwekkende video!

PROMOTIEVIDEO LATEN MAKEN?

Heb je een service of dienst die je graag onder de aandacht wilt brengen bij je doelgroep? Dan is het inzetten van een promotievideo een uitstekende keuze, waar wij graag bij helpen!

Je kunt gebruik maken van een promotievideo als je iets wilt promoten. Dit kan een dienst, product of een aankondiging bij je doelgroep zijn.

Bijvoorbeeld een workshop die eraan komt, een oproep vanuit je bedrijf dat er vacatures open staan, een groot project waar je bedrijf mee bezig is of een project dat net van start is gegaan.

Met een video kun je jouw potentiële klant binnen enkele minuten jouw dienst of product laten ervaren, waardoor het veel effectiever is dan alleen tekst of foto.

VERSTERK JE SALES

Met video kun je krachtig iemand overtuigen. Neem je presentatie op of film het proces van je dienstverlening om je verkoop te ondersteunen.

VOORDELEN PROMOTIEVIDEO

HOGERE GOOGLE PLAATSING

Wordt hoger geplaatst in de zoekresultaten op Google met een SEO geoptimaliseerde YouTube video.

CREËER BINDING

Mensen voelen zich eerder verbonden met een bedrijf die hun gezicht laat zien.

WINSTGEVEND

Marketeers die video gebruiken groeien wel 49% sneller in hun omzet.

WAT KUN JE MET VIDEO?

DOWNLOAD HIER ONZE TARIEVENLIJST

Ben je benieuwd wat de investering gaat kosten? Download dan gratis en vrijblijvend onze tarievenlijst.

Hierdoor heb je sneller een prijsindicatie. Voor adviezen en vragen m.b.t. de prijs kun je ons het beste contacteren.

NEEM CONTACT OP!

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag! Je bericht komt direct bij ons terecht en wordt binnen 24 uur beantwoord.

Meedenkend

Wij denken graag persoonlijk mee bij het realiseren van de video. We zijn open en eerlijk in de communicatie en streven naar het beste resultaat.

Heldere tarieven

Bij ons betaal je niet de hoofdprijs en kun je rekenen op duidelijke en eerlijke tarieven, met een zeer hoge kwalitatieve video.

Flexibel

Gaan de dingen niet zoals gepland, zorgen wij door onze creatieve inzichten dat het eindresultaat nog steeds op en top word!