LUCHTOPNAMES

Creëer extra adembenemende beelden vanuit de lucht

WAAROM LUCHTOPNAMES?

Wil je extra diverse beelden bij jouw video of ben je opzoek naar een dronepiloot voor alleen droneopnames? Dan kan je zeker bij ons terecht! Coen is namelijk een gediplomeerde dronepiloot en is ook in te huren als freelancer.

Door het maken van luchtopnames creëer je beelden die je normaal niet ziet of kunt zien, doordat de beelden gemaakt worden vanuit de lucht die je anders alleen kunt zien vanuit een helikopter. 

Je kunt je bedrijf vastleggen vanuit de lucht of bepaalde handelingen volgen. Denk hierbij aan vrachtwagens over een weg volgen, paarden die over de duinen galopperen, je bedrijfsgrond vastleggen, grote bouwprojecten vastleggen vanuit bovenaf, noem maar op!

De video kan extra interessant worden, doordat de kijker beelden ziet die hij of zij normaal niet kan zien. De video wordt hierdoor ook extra divers, omdat er verschillende perspectieven en variërende beelden vertoond worden. Hierdoor blijven de kijkers langer getriggerd om naar de video te blijven kijken.

VOORDELEN VAN LUCHTOPNAMES

UNIEKE PERSPECTIEVE

Oogt nog meer professionaliteit uit en zorgt voor dynamische beelden.

WOW FACTOR

Creëer waanzinnige luchtopnames die men normaal niet kan waarnemen.

WINSTGEVEND

Marketeers die video gebruiken groeien wel 49% sneller in hun omzet.

WAT KUN JE MET VIDEO?

DOWNLOAD HIER ONZE TARIEVENLIJST

Ben je benieuwd wat de investering gaat kosten? Download dan gratis en vrijblijvend onze tarievenlijst.

Hierdoor heb je sneller een prijsindicatie. Voor adviezen en vragen m.b.t. de prijs kun je ons het beste contacteren.

NEEM CONTACT OP!

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag! Je bericht komt direct bij ons terecht en wordt binnen 24 uur beantwoord.

Meedenkend

Wij denken graag persoonlijk mee bij het realiseren van de video. We zijn open en eerlijk in de communicatie en streven naar het beste resultaat.

Heldere tarieven

Bij ons betaal je niet de hoofdprijs en kun je rekenen op duidelijke en eerlijke tarieven, met een zeer hoge kwalitatieve video.

Flexibel

Gaan de dingen niet zoals gepland, zorgen wij door onze creatieve inzichten dat het eindresultaat nog steeds op en top word!