Wervingsvideo - Van Doorn

In opdracht van Van Doorn maakten we deze wervingsvideo.

Van Doorn ontwerpt, vormt en onderhoud (bedrijfs-)terreinen, infrastructuur en groenvoorzieningen. Hun missie: een duurzame, mooie en veilige buitenruimte voor iedereen.

De video laat echt zien hoe het op de werkvloer er aan toe gaat. Het geeft je een gevoel in wat voor team je terecht komt en hoe Van Doorn te werk gaat. Mensen willen graag in een team komen en niet individueel werken, dat laten we zien doormiddel van deze video.

Uitvoering

Voor de uitvoering van deze video hebben we eerst veel pre-productie werk verricht. We moesten weten wat de doelgroep graag ziet, waar kunnen ze zichzelf mee identificeren en hoe brengen we dit op beeld.

We hadden in totaal drie halve draaidagen. Op de eerste draaidag filmde we alles in de tunnel, dit was midden in de nacht. In de tunnel waren meerdere bedrijven tegelijk aan het werk en de werkzaamheden moesten gewoon doorgaan. Hierdoor moesten wij goed opletten en schakelen zodat we toch de juiste beelden konden schieten zonder dat daar externe bedrijven op te zien waren.

De tweede dag waren we op kantoor te vinden. Hier namen we de interviews en de binnen opnamens op. Tijdens de interviews moesten we goed op de intonatie letten van de vakmannen zodat dat goed in de video naar voren kwam. De kantoor beelden hebben we uitgelicht echter vonden we het wel belangrijk dat het natuurlijk eruit moest komen te zien.

Op de laatste draaidag zijn we met de veegwagen op pad geweest om alle actie shots te maken. We konden ons vast houden aan het script wat zo’n dag een stuk fijner maakt om te filmen. Want omdat we in de pre-productie alles hadden uitgewerkt wisten we precies welke shots we die dag moesten nemen en wat daar voor nodig was.

Resultaat